DOBRO JE POPIO...

APSOLUTNI REKORDER! Na Drenovi tijekom prijepodneva ‘napuhao’ više od 3 promila!? Kazna – boli glava!

Foto: Filip Brala

Policija ga je zaustavila oko 11 sati na području Drenove

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka, nadležnom općinskom sudu podnose optužni prijedlog protiv 44-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

“Policijski službenici prometne policije 19. rujna oko 10.50 sati na području Drenove u Rijeci zaustavili su 44-godišnjaka koji je upravljao osobnim vozilom  marke Daewoo riječkih registracijskih oznaka. Provjerom alkoholiziranosti utvrđeno je kako zaustavljeni 44-godišnji vozač upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 3,12 g/kg. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja a time i  ugrožavanja sigurnosti prometa, 44-godišnjak je priveden u službene prostorije gdje je zadržan do prestanka djelovanja alkohola.”, priopćili su iz policije.

Zbog počinjenja prometnog prekršaja – upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, policija protiv 44-godišnjeg vozača podnosi optužni prijedlog kojim se nadležnom sudu predlaže izricanje novčane kazne u iznosu od 20.000 kuna i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od šest mjeseci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari