DOBRO JE POPIO...

APSOLUTNI REKORDER! Na Drenovi tijekom prijepodneva ‘napuhao’ više od 3 promila!? Kazna – boli glava!

Idi na originalni članak
Foto: Filip Brala

Policija ga je zaustavila oko 11 sati na području Drenove

Oglas

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka, nadležnom općinskom sudu podnose optužni prijedlog protiv 44-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

“Policijski službenici prometne policije 19. rujna oko 10.50 sati na području Drenove u Rijeci zaustavili su 44-godišnjaka koji je upravljao osobnim vozilom  marke Daewoo riječkih registracijskih oznaka. Provjerom alkoholiziranosti utvrđeno je kako zaustavljeni 44-godišnji vozač upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 3,12 g/kg. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja a time i  ugrožavanja sigurnosti prometa, 44-godišnjak je priveden u službene prostorije gdje je zadržan do prestanka djelovanja alkohola.”, priopćili su iz policije.

Zbog počinjenja prometnog prekršaja – upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, policija protiv 44-godišnjeg vozača podnosi optužni prijedlog kojim se nadležnom sudu predlaže izricanje novčane kazne u iznosu od 20.000 kuna i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od šest mjeseci.

Exit mobile version