JE LI MU OVO TREBALO?

Astronomski visoka kazna u Rijeci! Pijanog vozača (57) zaista će skupo stajati ‘čašica previše’ u ponedjeljak u 11 ujutro

Ilustracija ( Photo: Goran Kovacic/PIXSELL=

​Prometna policija zaustavila ga u vožnji pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole

Jučer oko 11 sati u Rijeci je Mobilna jedinica prometne policije u vrijeme redovnog nadzora prometa u ulici Corada Iliasicha zaustavila 57-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Alkotestiranjem mu je očitana koncentracija od 1,70 promila alkohola, a provjerom je utvrđeno da nema vozačke dozvole, odnosno, vozilom je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje vozilom B kategorije.

Odmah je izdvojen iz prometa i priveden na postupanje u policijske prostorije gdje je po završetku, zbog počinjenih prekršaja i sankcioniran.

U skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, optužnim prijedlogom mu je predložena novčana kazna od 5300 eura te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom u trajanju od najmanje šest mjeseci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari