SASTANAK U KRKU

Austrijsko veleposlanstvo zahvalilo Policijskoj postaji Krk na ustrajnoj potrazi za nestalim Austrijancem

Iskazana je posebna zahvalnost Austrijskog veleposlanstva na svemu do sada učinjenome u cilju pronalaska nestalog austrijskog državljanina

Danas, 30. lipnja Policijsku postaju Krk posjetila je opunomoćena ministrica, zamjenica šefa Misije Austrijskog veleposlanstva u Zagrebu, Julia Maria Tiefengraber. Na sastanku održanom s načelnikom Dejanom Hriljcem izrazila je posebnu zahvalnost Austrijskog veleposlanstva na svemu do sada učinjenome u cilju pronalaska nestalog austrijskog državljanina, Rolanda Polzl-Huemera te naglasila da u aktivnostima traganja policija ima punu podršku Veleposlanstva.

Državljanin Austrije, Roland Polzl-Huemer (rođen 1961.), nestao je 19. lipnja na području mjesta Kras na otoku Krku. Srednje je tjelesne građe, sijede kose i ima kestenjaste oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crveno-plavu majicu i kratke plave hlače te nosi naočale za vid.

Istog dana po prijavi nestanka policijski službenici su uz prikupljanje korisnih saznanja pristupili pretrazi šumskog terena na kojem bi se nestali mogao nalaziti, a uz policijske službenike u pretrazi terena sudjelovali su i pripadnici HGSS-a s potražnim psima, vatrogasci i članovi lovačkih društava.

Policijski službenici i druge službe i narednih dana nastavili su s pretragama terena na više lokacija te obišli više mjesta na otoku Krku. Također, u pretragama terena korišteni su dronovi Jedinice specijalne i interventne policije i vatrogasaca, a u pretragu obalnog područja uključeno je i policijsko plovilo Postaje pomorske policije Rijeka.

Kako dosadašnja potraga za nestalim Roland Polzl-Huemer nije rezultirala njegovim pronalaskom, policija moli građana ako raspolažu informacijama koje bi pomogle da se nestala osoba pronađe, da se jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na adresu elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr i pp.krk@mup.hr.

Isto tako na profilu nestale osobe Roland Polzl-Huemer na web stranici nestali.hr, građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti informacije o nestalom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari