KRAJ POTRAGE

Našao se u obruču u svom rodnom selu: Predao se bivši policajac koji je upucao muškarca!

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL / PU splitsko-dalmatinska

Muškarac je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Pronađeno je i osobno vozilo

Danas oko 13:40 sati policija je na području Prapatnice pronašla B.M. za kojim su tragali od četvrtka, objavio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, B.M. se predao nakon što je policija suzila područje potrage na njegovo rodno selo Prapatnicu.

Muškarac je uhićen, bit će prepraćen u službene policijste prostorije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. Pronađeno je i osobno vozilo, a kako se doznaje u trenutku predaje nije bio naoružan.

Uhićen je u blizini raskrižja lokalnih prometnica koje vode prema Prgometu i Prapatnici, točnije, blizu čvora Prgomet na autocesti, a u trenutku kad se predao na mjestu događaja bilo je nekoliko desetaka naoružanih policijskih specijalaca.

“Nakon ustrajne potrage počinitelj teškog kaznenog djela – pokušaj ubojstva pod nadzorom je policijskih službenika PU SD! Čestitam splitskoj policiji koja upornim i stručnim radom smanjuje razinu kriminaliteta iz domene koja najviše utječe na sigurnost građana i gostiju Hrvatske. Policijski službenici će temeljem naloga suda obaviti pretragu vozila”, objavio je ministar Davor Božinović na Twitteru.

Policija zahvaljuje građanima na suradnji i strpljenju prilikom provedbe mjera traganja za počiniteljem.

Dva dana bio u bijegu

Podsjetimo, uhićeni muškarac je u četvrtak nakon podneva u središtu Trogira iz pištolja teško ranio 32-godišnjeg J.M. i pobjegao na motociklu. Od tada je bio u bijegu, a za njim se intenzivno tragalo.

Povezani video:

Iz vatrenog oružja pucano je oko 12,15 sati, a muškarac ozlijeđen u pucnjavi prevezen je vozilom Hitne medicinske pomoći u splitski KBC, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari