Autobus istarskog prijevoznika izgorio na autocesti u Njemačkoj! Putnici sami gasili požar

Foto: Facebook

Njemačka policija brzo je reagirala na požar koji je izbio u autobusu rovinjskog prijevoznika

Autobus rovinjskog prijevoznika Črnja tours izgorio je u potpunosti u ponedjeljak u 1 sat ujutro, dok se kretao između čvorova Pforzheim-Nord i Pforzheim-West na autocesti A8, javlja 24sata.

Svi su na vrijeme napustili autobus

Vozač autobusa je u vožnji primijetio dim iz motornog prostora, potom je stao, a dva člana osoblja i šest putnika uspjeli su na vrijeme napustiti autobus, objavila je njemačka policija. Nitko nije ozlijeđen, a kao uzrok požara pretpostavlja se tehnički kvar. Autobus hrvatske putničke tvrtke bio je na redovnom putovanju od Münchena do Karlsruhea.

Policija je kazala kako šteta još nije utvrđena. Putnike i dva vozača zbrinula je služba hitne pomoći  te su ranim jutarnjim satima mogli nastaviti put zamjenskim autobusom.

Prema navodima vozača, kada su stali, pokušali su vatrogasnim aparatima obuzdati širenje plamena, no sve je bilo uzalud. Policija ih sve udaljila prema jednoj kući, a autobus u potpunosti izgorio.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari