TEŠKA NESREĆA U SPLITU

Autobus naletio na biciklista koji je poginuo na licu mjesta

Ilustracija: Ivo Cagalj/PIXSELL

Autobus zagrebačkih registracijskih oznaka naletio je na mlađeg muškarca na biciklu koji je od siline udara i zbog težine ozljeda preminuo na mjestu nesreće

U prometnoj nesreći u noći sa subote na nedjelju u Splitu, na raskrižju ulice Domovinskog rata i Solinske, poginuo je biciklist na kojega je naletio autobus zagrebačkih registracijskih oznaka, izvijestila je splitska policija.

Prema prvim policijskim informacijama nesreća na križanju se dogodila oko 00.37 sati. Autobus je naletio na biciklistu koji je zbog težine ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Policija poziva očevice da im se jave

Smrtno stradali biciklist bio je mlađi muškarac, no još se ne zna njegov identitet.

Iz policije mole svjedoke ove prometne nesreće da se jave osobno u prostorije Postaje prometne policije Split, Put Plokita 81 ili da nazovu na broj telefona: 021 504 036, 021 504 010 ili na 192.

Policijski službenici asistirali su tijekom očevida Općinskog državnog odvjetništva i prometnom sudskom vještaku dok je promet ulicom Domovinskog rata od raskrižja sa Solinskom za smjer ulaza u grad od 0.48 do 2.53 bio preusmjeren na Hercegovačku ulicu, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari