Automobil izletio s ceste: Poginuo tinejdžer (19) koji je vozio, još dvojica ozlijeđena

Foto: JVP Bjelovar

Do nesreće je došlo u Velikoj Pisanici na ravnom dijelu ceste na potezu od zgrade lokalne Poljoprivredne zadruge i Hrvatskih šuma

Noćas oko 01,05 sati , u Velikoj Pisanici, osobni automobil marke Volkswagen Vento (KT) kretao se Ulicom  hrvatskih mučenika da bi u jednom trenutku desnim kotačima zahvatio desnu bankinu. Vozač je izgubio nadzor nad upravljačem vozila i u zanošenju prešao na suprotnu stranu kolnika, sletio u lijevi putni jarak, a potom u nekontroliranom kretanju naletio na metalnu dvorišnu ogradu kbr. 137. Došlo je do podizanja vozila i udara u  zid kuće istog kućnog broja, nakon čega se osobni automobil prevrnuo na krov.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 19-godišnjak koji je u vozilu zatečen na mjestu vozača,  dok su 17-godišnjak i drugi 19-godišnjak, koji su se u trenutku prometne nesreće također nalazili u osobnom automobilu, radi zadobivenih ozljeda vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar, gdje su zadržani na daljnjem liječenju, a ozljeda će im se kvalificirati nakon dovršetka medicinske obrade.

Očevidom ove prometne nesreće rukovodio je zamjenik Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru.

Ovo je deveta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari