LAKO TAKO...

Autoserviser ‘iz pakla’: Riječanin preuzeo pet vozila kako bi ih popravio. A onda je napravio nešto potpuno drugačije…

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL/ Ilustracija

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, stoji u izviješću policije.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela pronevjere i pronevjere u gospodarskom poslovanju.

“Sumnjiči se da je tijekom 2020. godine kao vlasnik autoservisa na području Rijeke radi popravka preuzeo pet vozila tvrtke sa sjedištem na širem bakarskom području. Ta vozila međutim u dogovorenom roku nije popravio i vratio navedenoj tvrtki već ih je protupravno prisvojio. Osim toga, karoseriju jednog od preuzetih vozila je prodao tvrtki s područja Rijeke.”, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Također je utvrđeno da je 62-godišnji vlasnik tvrtke iz Šibenika tijekom 2021. godine, dogovorio s osumnjičenikom automehaničarske radove i za to mu isplatio predujam a osumnjičenik radove nikad nije završio.

Počinjenim kaznenim djelom oštećene su tvrtke iz Šibenika i sa šireg bakarskog područja za oko 14 700 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari