Bacili ga na tlo i cipelarili: Braća iz Matulja brutalno premlatili muškarca, smrskali mu glavu, razbili čeljust…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL/Ilustracija

Još jedan muškarac zadobio je lakše tjelesne ozljede

Braća Darko (22) i Željko (27) iz Matulja zbog sumnje da su jednoj osobi nanijeli teške tjelesne ozljede zadržani su u riječkom istražnom zatvoru, piše Novi list.

Incident se dogodio oko tri sata u novogodišnjoj noći, u Ulici Zert bb, u opatijskoj marini, a prema kaznenoj prijavi braća su se mimoišla s grupom ljudi i ničim izazvani započeli su verbalni sukob s jednim muškarcem (45). Potom su ga krenuli udarati po glavi.

Braća su, stoji u kaznenoj prijavi, napala nesretnog muškarca, tukli ga, a nakon što je muškarac od jakih udaraca pao na tlo, nastavili su ga “cipelarit”, rukama i nogama po glavi. Napadnuti je muškarac zadobio višestruke prijelome lubanje i kosti lica, potres mozga i otvorene rane donje usne, piše Novi list.

Još jedan muškarac zadobio je lakše tjelesne ozljede. Nije poznato jesu li braća Kezić bili pod utjecajem alkohola. Ispitani su na tužiteljstvu prije nego su privedeni u istražni centar, a branili su se šutnjom.
Vijesti.hr

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari