SREĆA U NESREĆI

HOROR KOD BAKRA! Vozačica (27) Golfom sletjela u 50-metarsku provaliju

Ilustracija: Nel Pavletic/PIXSELL

Na svu sreću, prema vijestima iz riječkog KBC-a, vozačica je prošla s lakšim ozljedama

Danas u rano jutro, oko 5.30 sati, na Jadranskoj magistrali kod Bakra dogodila se užasavajuća prometna nesreća. Na svu sreću završila je samo s lakšim ozljedama mlade vozačice.

Prema policijskom izvješću, vozačica (27) VW Golfa je krećući se iz smjera Bakarca prema Rijeci u jednom zavoju izgubila kontrolu nad vozilom. Svemu je pridonijela brzina neprilagođena uvjetima na cesti, ali i mokar i sklizak kolnik.

Golf se zanio na prometnici a zatim i sletio u provaliju koja je duboka 50-ak metara. Na svu sreću, kretanje odnosno pad vozila usporilo je visoko šipražje. Vozačica se iz automobila izvukla samo s lakšim tjelesnim ozljedama.

VIDEO DANA:

Na mjesto nesreće vrlo brzo stigli su pripadnici hitnih službi. Vozilo hitne medicinske pomoći odvezlo je ozliježenu djevojku na hitni trak riječkog KBC-a.

Promet se neko vrijeme ovim dijelom Jadranske magistrale odvijao usporeno, jednim prometnim trakom, zbog očeiva odnosno izvlačenja vozila iz provalije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari