UŽAS NA KLISU

Beba koju je otac pokušao utopiti je u bolnici; Drugo dijete u domu

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

Centar za socijalnu skrb, podružnica Solin, donio je žurnu mjeru po kojoj su i beba i starije dijete predškolske dobi, izdvojeni iz obitelji

Mario Usanović (32) koji je pokušao utopiti vlastito dijete, staro nekoliko mjeseci, uhićen je nakon noćne potjere na Klisu i najvjerojatnije će, nakon policijske obrade, biti prijavljen za teško ubojstvo u pokušaju.

Bebu koja je imala simptome utapljanja u KBC Split donijela je majka, a liječnici su o tome obavijestili policiju. Beba nije u životnoj opasnosti, hospitalizirana je, kao i njezina majka koja je pod velikim šokom te je na odjelu psihijatrije, piše Večernji list.

Kada je policija došla po njega, Usanović se prvo zaključao sa starijim djetetom, a potom je pobjegao iz kuće gol do pojasa. Kada su ga policajci uhitili, i dalje je bio agresivan i pružao je otpor.

S obzirom na situaciju, Centar za socijalnu skrb, podružnica Solin, donio je žurnu mjeru po kojoj su i beba i njihovo starije dijete predškolske dobi, izdvojeni iz obitelji.

Starije dijete smješteno je u ustanovu za djecu, a beba je još uvijek u bolnici, u jedinici intenzivnog liječenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari