BELVEDER: 76-godišnji vozač Citroenom na pješačkom prjelazu oborio i teže ozlijedio 79-godišnju pješakinju

Foto. Ilustracija

Pješakinja je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u 6.55 sati u srijedu

Jučer je na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno devet prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teže, a dvije su osobe lakše ozlijeđene

Teže je ozlijeđena 79-godišnja pješakinja, stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 6.55 sati u Rijeci kada ju je oborilo osobno vozilo marke Citroen riječkih registracijskih oznaka.

Vozilom je upravljao 76-godišnji vozač krećući se Baštijanovom ulicom. On je dolaskom u raskrižje za smjer Tizianove ulice oborio pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

Ova prometna nesreća, kao i one zabilježene u nekoliko proteklih dana pokazuje da su pješaci i dalje jedna od najugroženijih skupina sudionika u prometu. Posebice su ugroženi pješaci starije životne dobi, a mogućnost stradavanja je izraženija u zimskom razdoblju kada su kraći dani i lošiji vremenski uvjeti.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari