SUD BEZ MILOSTI

Beskućnik zbog sitne krađe ide u zatvor; Pogledajte što je ukrao…!

Photo: ILUSTRACIJA/ Sanjin Strukic/PIXSELL

Beskućnik Nenad pravomoćno je osuđen na bezuvjetnu zatvorsku kaznu zbog krađe Vegete i suhomesnatih proizvoda iz Spara te je dobio je osam mjeseci zatvora, piše Danica.

Uskoro će se tako morati javiti na odsluženje kazne, a dobio je i zabranu približavanjima svim trgovinama Spara u Zagrebu idućih 20 mjeseci.

Nemilosrdna sudska presuda

Na nepravomoćnu presudu Nenad se žalio jer je riječ o sitnoj krađi s izrazito malom vrijednosti proizvoda. Također, podsjetio je da je proizvode odmah i vratio dućanu. Kazao je kako je kao beskućnik nezaposlen te mu je smiješno da je dobio čak osam mjeseci bezuvjetnog zatvora.

No, županijski sud je odbio njegovu žalbu jer je i ranije osuđivan za krađe. Priznao je kako je vegetu namjeravao prodati susjedi, a to što je vratio otuđene stvari ga ne amnestira, utvrdio je sud, piše Net.hr

“Na taj način si očito osigurava egzistenciju, jer je nezaposlen i bez vlastitih prihoda”, stoji u presudi Županijskog suda koju citira portal Danica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari