BESRAMNI VANDALI, PA ZAR PRED USKRS?!: Ukrali dekorativno uskršnje jaje postavljeno ispred tržnice u Opatiji!

Najtužniji su mali Opatijci koji su se ovih dana silno radovali lijepom uskršnjem ukrasu koji je sada netragom nestao…

Nezapamćen čin vandalizma dogodio se u Opatiji, javio je kvarnerski.com. Nepoznati lopov ili lopovi iz normalnim ljudima neshvatljivih razloga ukrali su dekorativno uskršnje jaje postavljeno u samom centru grada, ispred zgrade opatijske Gradske tržnicem kao dio opatijske predblagdanske dekoracije.

I ne samo to, pritom su divljačku prerezali žice za dovod struje koja je služila osvjetljavanju uskršnjeg ukrasa.

Opatijske gradske vlasti ove godine dale su si truda da Opatijcima i gostima blagdan Uskrsa uljepšaju zaista decentim i ukusnim blagdanskim dekoracijama, a uskršnje jaje postavljeno ispred zgrade opatijske tržnice bilo je posebno drago malim Opatijcima.

Nestanak dekorativnog uskršnjeg jajeta istražuje policija, a Opatijci se nadaju da će istražitelji brzo ući u trag počiniteljima, ne toliko zbog počinjene materijalne štete koliko zbog upravo nevjerojatne bezobzirnosti lopova prema građanima iskazane u vrijeme slavljenja velikog kršćanskog blagdana.

jaje tržnica opatija
Foto: Borna Ćuk

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari