DVIJE GODINE BILA U ZATOČENIŠTVU: Djevojčica pobjegla jer je otmičar zaboravio zaključati vrata

Foto: Ilustracija

U ožujku 2014. nestala je učenica iz tokijskog predgrađa Saitame. Malo poslije, njezini su roditelji primili dva pisma u kojima im kaže da odlazi od kuće na neko vrijeme i moli ih da je ne traže

Petnaestogodišnja djevojčica iznenada se pojavila u nedjelju u Tokiju dvije godine nakon što ju je student, danas 23-godišnjak, oteo i držao zatvorenu.

Otmičar je također pronađen u ponedjeljak ujutro na stotinjak kilometara od svojeg doma nakon što se pokušao ubiti, ispričao je svjedok kojeg je intervjuirala postaja NHK.

U ožujku 2014. nestala je učenica iz tokijskog predgrađa Saitame. Malo poslije, njezini su roditelji primili dva pisma u kojima im kaže da odlazi od kuće na neko vrijeme i moli ih da je ne traže.

Malo je informacija poznato o tome kako je, sada 15-godišnjakinja, živjela te dvije godine.

Pojavila se u nedjelju telefonirajući majci i policiji s javnog telefona na željezničkoj stanici nakon što je uspjela izaći iz stana gdje je bila zatočena.

Mladi zaljubljenik u informatiku i zrakoplovstvo, s novostečenom diplomom Sveučilišta u Chibi, ovog je puta zaboravio zaključati vrata, rekla je djevojčica koju citira televizija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari