BEZ OZLIJEĐENIH Oružana pljačka u hotelu Istarske Toplice – u tijeku je potraga za počiniteljima

Nitko nije ozlijeđen u oružanoj pljački hotela-lječilišta Istarske Toplice, kod mjesta Livade, koja se dogodila u noći s ponedjeljka na utorak

Nitko nije ozlijeđen u oružanoj pljački hotela-lječilišta Istarske Toplice, kod mjesta Livade, koja se dogodila u noći s ponedjeljka na utorak kada su trojica nepoznatih razbojnika, uz prijetnju vatrenim oružjem, ukrali zasad neutvrđeni iznos novca i pobjegli, izvijestila je u utorak istarska policija.

Policija je noćas oko 2,20 sati zaprimila dojavu da su trojica nepoznatih počinitelja, uz prijetnju vatrenim oružjem, otuđili novac od djelatnika hotela kod Livada. Policija utvrđuje sve okolnosti pljačke i tragaju za počiniteljima, kratko je priopćila istarska Policijska uprava.

Odmah nakon dojave o oružanoj pljački na obližnjim cestama policija je postavila blokade i kontrolirala vozila i vozače. Istraga je u tijeku.

Razbojništvo je novinarima potvrdio i direktor hotela, Vedran Velenik, rekavši kako je sreća u nesreći što nitko od djelatnika hotela tom prigodom nije stradao.

Isti hotel je prije 15 godina također bio meta oružane pljačke kada je ubijen noćni recepcionar. Tada su dvojica počinitelja ušla u prostor recepcije i recepcionaru glavu oblijepili ljepljivom trakom, uslijed čega se recepcionar ugušio.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari