BEZRAZLOŽNO NASILJE: Brutalni napad u centru Splita: mladić pretučen zbog tetovaže ‘Rijeka’

Mladić je zadobio lakše ozljede, pa će cijeli napad najvjerojatnije biti okarakteriziran tek kao “narušavanje javnog reda i mira”

U noći sa srijede na četvrtak, došlo je do incidenta na splitskoj Matejuški. Napadnut je 27-godišnji Riječanin dok je šetao s djevojkom, “čekajući ponoć i rođendan”, piše Novi list.

“Parkirao sam auto te smo krenuli prema Rivi, negdje oko 23 sata, možda 23.30. Putem nas je presrela skupina mladića, njih četvorica, stari po mojoj procjeni između 20 i 25 godina. Jedan me pitao: »Piše li ti na ruci Rijeka«, na što sam mu odgovorio »Da«. Potom su htjeli da skočim u more, odbio sam, pa je jedan ponovio glasno: »Skoči u more!«”, prepričao je mladić.

Nakon što to nije želio učiniti, krenuli su ga tući, a kada je pao na zemlju, nastavili su ga udarati nogama, a četvorici mladića s početka priče su se pridružila još dvojica.

Nakon što je netko krenuo vikati “policija, policija”, mladići su se razbježali, a pretučeni mladić je prevezen u splitsku bolnicu.

Mladić je zadobio lakše ozljede, pa će cijeli napad najvjerojatnije biti okarakteriziran kao “narušavanje javnog reda i mira”, piše Novi list.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari