BIO NA METI POLICIJE Ubojica s Raba je i prošle godine prijetio ubijenom liječniku, riječka policija objavila priopćenje

Pixsell

Smojver je prošle godine prijetio ubijenom susjedu koji je sišao s kata kako bi popravio odvod od klima uređaja

Srđan Smojver, ubojica koji je jučer prijepodne u mjestu Barbat na otoku Rabu ubio susjeda i psihijatra Sinišu Rakića, i ranije je oružjem prijetio susjedu da će ga ubiti, doznaje 24sata.

Smojver je tada prijetio i njegovoj supruzi Vesni Rakić, a slučaj je prijavljen rapskoj policiji. Povod prošlogodišnjoj prijetnji na liječnika susjeda bio je banalan. Rakić je sišao s kata tek popraviti odvod od klima uređaja što se nije dopalo Smojveru pa je nasrnuo na njega da bi potom po supruzi mu poručio da će ga ubiti.

Smojver je prije dvije godine iz čista mira nasilno nasrnuo i na komunalnog redara koji mu je, samo radeći svoj posao, htio udijeliti kaznu za krivo parkiranje.

Smojver se u nekoliko navrata našao na meti policije zbog remećenja javnog reda i mira, bio je obiteljski nasilnik zbog čega je policija s njim imala posla prošle godine kada je suprugu bacio i gazio na podu, piše 24sata

Iz Policijske uprave primorsko-goranske danas su medijima i javnosti uputili još jedno priopćenje koje se odnosi uglavnom na njiho ve aktivnosti na rasvjetljavanju ovoga slučaja.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tijekom jučerašnjeg dana policijski službenici Policijske uprave primorskogoranske uz nazočnost zamjenika županijskog odvjetnika u Rijeci Darka Karlovića proveli su očevid na mjestu događaja u kojem je jučer u Barbatu na otoku Rabu smrtno stradao 51-godišnji hrvatski državljanin.

Policija nastavlja s utvrđivanjem činjeničnoga stanja vezano uz navedeni događaj te će danas policijski službenici Protueksplozijskog odjela ove policijske uprave provesti pretragu stana u kojem je nakon aktiviranja minsko-eksplozivnog sredstva smrtno stradao 47-godišnji hrvatski državljanin, a nakon toga i očevid u navedenom prostoru.

Osim navedenoga utvrđuju se i prikupljaju druge korisne informacije u cilju rasvjetljavanja motiva i drugih okolnosti događaja o čemu će biti izvješteno mjerodavno državno odvjetništvo.

Također ističemo da je odmah po saznanju o događaju iz Lučkog upućen helikopterom tim Specijalne jedinice policije, a paralelno i drugi iz Rijeke s vozilima i kompletnom opremom”, stoji u priopćenju PU primorsko-goranske.

U zaključku svoga priopćenja Policija zapravo odgovara na neke informacije da policija nije mogla pravodobno na Rab zbog zauzetosti njihovih plovila krizom oko razgraničenja u Savudrijskoj vali.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari