Bivša kolegica ubijene Maje: ‘Bila je dobra kolegica. Onda je prohodala s Igorom. On je bio diler’

Foto: Facebook

‘Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilao. Upoznali su se u salonu za masažu gdje je radila’

U zločinu kakav se ne pamti u novijoj hrvatskoj povijesti, ubijeno je šestero osoba od kojih je jedno dijete u dobi od 10 godina.

Pomahnitali ubojica je u kući u Cimermanovoj ulici u zagrebačkoj Kajzerici nasmrt izrešetao dva muškarca, tri žene i dijete dok je čudom preživjela jedino beba koja je neozlijeđena i zbrinuta.

Kako Vijesti.hr neslužbeno doznaju, među ostalima, ubijene su i sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin.

FOTO Masakr u Zagrebu: Ubio šestero ljudi! Preživjela samo beba

FOTO Ovo su sestre i dijete koje je pomahnitali ubojica hladnokrvno ubio u Zagrebu

Otkriven identitet sumanutog ubojice: Vozio je taksi, vozilo pronađeno pokraj zgrade na području Brezovice

Nesretna je Maja za osam dana trebala proslaviti 35. rođendan.

“Maja se nikada nije žalila na njega”

Razgovarali smo s njezinom bivšom kolegicom s kojom je radila prije otprilike tri godine.

“Maja je bila dobra cura i dobra kolegica. Radile smo u jednom salonu za masažu. Igor je dolazio k njoj na masažu i tako je započela njihva veza. Ona je bila rastavljena i imala je dijete. O djetetu je stvarno brinula kao prava majka. Za Igora znam da se bavio drogom i da je dilao. Maja se nikada nije žalila na njega, ali to je bio početak njihove veze. Ne znam što se u međuvremenu događalo jer nismo bile u kontaktu. Sestru joj nisam poznavala. Ne znam je li beba koja je preživjela njezino i Igorovo dijete jer je ona stavljala jako puno fotografija sebe i svog sina na fejs tako da čisto sumnjam da se ne bi fotografirala i s bebom. Ali to ne mogu sa sigurnošću tvrditi”, kazala je za Vijesti.hr bivša kolegica ubijene koja je željela stati anonimna.

Zagrebačka policija je potvrdila da je u 4.10 sati ubojica Igor Nađ (nisu naveli njegovo ime) počinio samoubojstvo u Brezovici.
Sanja Petrović
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari