Bivši boksač brutalno premlatio djevojku: Uhvatio ju je za stražnjicu, a kad ga je odbila, udario u glavu

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Djevojka je zadobila teške ozljede glave, višestruke prijelome vilice i teške ozljede oka te je hitno operirana

Djevojku koja je napadnuta ispred splitskog noćnog kluba “Central” i koja je zaradila teške ozljede glave, pretukao je bivši juniorski boksački prvak koji u klubu radi kao zaštitar, doznaje Slobodna Dalmacija.

List piše da je u klub došla s rođakinjom te da je rezervnu obuću ostavila kod konobara te ju je u ranim jutarnjim satima uzela i pokušala obući.

U tom ju je trenutku 29-godišnji Toni Višić, bivši juniorski boksački prvak u WBC kategoriji koji u popularnom klubu radi kao zaštitar, uhvatio za stražnjicu pred posjetiteljima nakon čega ga je ona odgurnula i napustila objekt.

Međutim, osoblje je Višića nastavilo zafrkavati zbog reakcije mlade djevojke pa je izašao za njom, udario je šakom u glavu te nastavio udarati i kad je pala na pod, piše Slobodna Dalmacija.

Primljena je u splitsku bolnicu s teškim ozljedama glave, višestrukim prijelomima vilice i teškim ozljedama oka, te je hitno operirana.

Prema riječima prijatelja obitelji pretučene djevojke, nitko od osoblja kluba nije stalo u njenu zaštitu. Policija i dalje traga za Višićem koji je u bijegu.
Vijesti.hr
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari