OVO MU NIJE PRVI PUT

Bizarna krađa u Viškovu; Na nevjerojatan način pokušao opljačkati benzinsku postaju

Foto: Riportal

Osumnjičeni je prijavljen za kaznena djela teške krađe počinjene na naročito drzak način  i razbojništva

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka, zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela imovinskog kriminaliteta kazneno je prijavljen 37-godišnji hrvatski državljanin.

Osumnjičenoga su u noći 5. lipnja u blizini mjesta događaja, na području Viškova uhvatili policijski službenici spomenute policijske postaje, koji su u bijegu uočili mušku osobu, stoji u priopćenju policije.

Privedenim kriminalističkim  istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni 37-godišnjak neposredno prije na naročito drzak način iz prostora benzinske postaje isčupao blagajnu te se trčeći udaljio.  Dok je bježao uočili su ga policijski službenici te ga spriječili u namjeri bijega i otuđenja blagajne s novcem. Otuđeni predmeti vraćeni su vlasniku.

VIDEO DANA:

Osim toga, daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je u svibnju ove godine uz prijetnju hladnim oružjem prema zaposlenicima druge benzinske postaje, također na području Viškova, otuđio novac.

Navedenim kaznenim djelima oštećene su tvrtke sa sjedištem u Zagrebu i Kastvu. Šteta se cijeni na najmanje 15.500 kuna, a sveukupna materijalna šteta će biti utvrđena naknadno.

Osumnjičeni 37-godišnjak kazneno je prijavljen za kaznena djela teške krađe i razbojništva i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari