POLICIJA TRAGA ZA NJIM

Video | Bodybuilder iz BiH ubio suprugu i još dvije osobe. Sve je prenosio uživo na Instagramu!

Na potresnoj je snimci krv posvuda, a prikazuje se kako je pištoljem upucao suprugu. Na snimci se vidi i beba koja leži na pločicama, no beba je, na sreću, živa

Muškarac u Gradačcu, u susjednoj Bosni i Hercegovini, upucao je suprugu i sve prenosio uživo na Instagramu. Kako piše Dnevni avaz, radi se o Nerminu Sulejmanoviću, bodybuilderu i fitness treneru koji je već poznat policiji.

Na potresnoj je snimci krv posvuda, a prikazuje se kako ju je pištoljem upucao.

“Evo da vidite kako izgleda ubojstvo uživo”, poručio je ubojica koji je bio član narkoskupine Emira Kodžaga.

Traje potjera za njim i specijalci su na terenu, a u Gradačcu je opsadno stanje. Na snimci se vidi i beba koja leži na pločicama.

Doznaje se da je ubio suprugu i još dvije osobe, a beba je živa. Ubojica se ponovno javio uživo na Instagramu nakon stravičnih ubojstava koje je počinio.

“Ubio sam oca i sina. Kako su mi nelatjeli, Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa”, rekao je na snimci.

Nakon što je završio obraćanje uživo, objavio je dvije fotografije.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u petak je potvrdila za Klix.ba da su njihovi službenici dobili dojavu o upotrebi vatrenog oružja u Gradačcu. Rekli su da je policija na terenu, kao i da se utvrđuju sve činjenice.

Na snimci se vidi da uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi i čuje se plač djeteta koje se nalazi u blizini.

Tko je Nermin Sulejmanović?

Za počiniteljem Sulejmanovićem, koji je ubio tri osobe u Gradačcu, traje potraga. Crna kronika.info  javlja da je riječ o osobi koja je već otprije poznata policiji. Nasilno se ponašao, sudjelovao u tučnjavama i bavio se trgovinom droge.

Na društvenim je mrežama objavljivao i fotografija kako ga policija privodi, a njemu je osmjeh na licu.

Slobodna Bosna piše da je za Sulejmanovićem još 2016. bila raspisana međunarodna potjernica zbog nasilnog ponašanja nad policajcem. Godinu dana prije bio je uhićen u Gradačcu kao član narkoskupine Emira Kodžaga, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari