Brat trostrukog ubojice: ‘Prijetili su obitelji i meni, on je rekao da mu se to ne sviđa’

Foto: PIXSELL/Vijesti.hr

Stanislav je istaknuo da bi spriječiobrata  samo da je znao što namjerava učiniti

Splićanin Stanislav Zavadlav, brat trostrukog ubojice, odlučio je progovoriti za Index i demantirati dezinformacije koje su se pojavile o njegovoj obitelji.

“Lako za to što su mene napali, nego što su izgubljena tri života! Mene su napali misleći da se osvećuju i misleći da to može išta promijeniti. A to ne može ništa promijeniti. Ja im nisam ni stiga reć. Oni mene smatraju krivim za sve jer novine pišu kako je on branio brata”, istaknuo je Stanislav.

Ustvrdio je i da je njegov brat imao problema s Marinom Bobanom i Juricom Torlakom, da su ga oni ucjenjivali za novac te da je postojao sukob među njima, ali da on sam nije znao sve detalje.

“Iznosili su, imam čak u SMS porukama prijetnje i za mene i za moju obitelj. I kad su spominjali mog sina, ja sam razgovarao s bratom, ali nisam znao da je on za tako nešto”, otkrio je Stanislav pa nastavio:”On je rekao da mu se to ne sviđa, pitao je: šta ćemo. Ja sam rekao: “Neka, proći će vrijeme.” I on u zadnjih, koliko, 20 dana, nije bio psihički stabilan. Nije spavao, nešto ga je tištilo. I on zbilja nije zaspao ni minute 13 dana. I onda je došao 14. dan, kad je bio izvan sebe i počinio nešto grozno. Neki gnjev se skupljao u njemu.”

Svjestan je što heroin čini njemu i svima oko njega te ga želi prestati uzimati. Upravo zbog te ovisnosti i nije htio na policiju nakon što je pretučen, zna da ne bi mogao raditi što i na slobodi.

“Želim prestati uzimati heroin. Završio sam Pomorsku školu. Svom djetetu želim biti otac kakav mu treba”, zaključio je za Index.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari