INCIDENT U ZAGREBU

Čovjeku na balkon doletjela raketa, objavio video požara: ‘Pokažite ovo svima da vide’

izvor: Facebook

Veća šteta i tragedija izbjegnuti su brzom reakcijom stanarke te vatrogasaca koji su stigli u svega par minuta

Zagrepčanin Vedran Ivić, na svom je Facebooku podijelio video i slike koje pokazuju posljedice požara nastalog zbog pirotehnike. Vatrogasna postrojba Zagreb također je podijelila video.

Radi se o raketi koju je netko ispalio a koja je, piše Ivić, sletjela na njegov balkon.

Kako se da zaključiti iz ranije objave vatrogasaca, incident se dogodio jučer u Dubravi, na sedmom katu. Veća šteta i tragedija izbjegnuti su brzom reakcijom stanarke te vatrogasaca koji su stigli u svega par minuta.

Ivić u svojoj objavi piše: “Ovo su posljedice kad raketa padne na balkon te time zapali impregnacijski sprej. To je ujedno i zaključak policijskog uviđaja. Mene nije bilo doma, Lea je skoro ugasila, no mali kućni aparat nije bio dostatan. Po veliki fizički nije mogla. Vatrogasci su došli u manje od 4 minute, ja za 6, nikom nije ništa. Nije se probilo u stan, šteta je poprilična. Imali smo sreće.

Lea ima PTSP od vatrogasnih aparata, a Iskra od svake petarde, noćas oko 3 su opet pucali i jbg, probudila se. Fala vatrogascima i susjedima. Video slobodno pokažite bilo kome koga vidite da pali rakete… Tak, evo svi smo dobro, Vas fejs frendove molim da upozorite drugu djecu kaj se od raketa može desit”, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari