PIJAN I DROGIRAN

Majka monstruma koji je šipkom prebio ženu i bebu, krivi snahu: ‘Liječnina jedna! Dijete nije htjela odvesti doktoru’

Foto: Pixsell

Priča kako je svađa izbila iz razloga što majka mališana nije odvela liječniku jer je bio prehlađen

Dvadeset sedmogodišnji muškarac koji je u subotu u međimurskom naselju Piškorovec fizički napao svoju nevjenčanu suprugu i pritom metalnom šipkom ozlijedio nju i novorođenče, je uhićen, potvrdila je u nedjelju Hini Marina Soldat, zamjenica glasnogovornika PU međimurske, prenose RTL Vijesti. 

Majka i novorođenče od 20 dana su zbrinuti u čakovečkoj bolnici, a pedijatrica Danijela Blažić rekla je da su dijete i majka stabilno i da su noć proveli mirno.

Biserka I., majka 27-godišnjeg Sandra koji je ozlijedio sina starog 20 dana i nevjenčanu suprugu, krivnju svaljuje na – snahu.

“Nije se dobro ponašala prema djeci. Ovo dijete koje je sad na pedijatriji je dobro. Bolesno je već nekoliko dana, prehlađeno je i kašlje, i lijepo sam joj rekla neka s njim ide k doktoru. Nije htjela, lijenčina jedna, govorila je Sandru neka ide on k doktoru s malim. A što on zna kako mama zna!? I počeo je pušiti drogu, Galaxyja, od nervoze. I popio je. Došlo je do svađe jer je nemarna, ne čuva lijepo djecu i ne odgaja ih. Porječkali su se. Kad ju je htio udariti, ona je, molit ću vas, dijete porinula pred njega! Pa koja bi mama to napravila? Čudili smo se kako je bila tako nepametna žena i porinula dijete. Dobro, nije trebao ni nju udariti, ali barem onda ne bi dijete moralo u bolnicu. On nije takav tata. Nikad u životu nije udario dijete. Nikad!”, ispričala je za Večernji list Biserka. Replay

Na upit pije li njezin sin čsto, odgovorila je:

“Pa ne pije on baš ne znam šta. Jučer je bila kod nas u posjetu rodbina, pila se rakija, a rakija mu jako smeta. I od toga mu je došlo, bio je i jako napušen, žut je bio u licu. Čudili smo se za njega. Zvala sam već prije policiju da mi dođu u susret da više ne puši Galaxyja, bolesna sam i smeta mi dim, ali rekli su da ne mogu ništa”, rekla je.

Nakon što je ozlijedio dijete i suprugu, otišao je – spavati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari