VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

CRNA NOĆ U ČAVLIMA: U dvorištu obiteljske kuće izgorio Audi, požar se nažalost proširio

Photo: Marijan Susenj/PIXSELL/ Ilustracija

Obavljenim očevidom, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, utvrđeno je da je u dvorištu ispred obiteljske kuće izbio požar na osobnom vozilu marke Audi, u vlasništvu 30-godišnjeg hrvatskog državljanina

Policija je jučer oko 3,50 sati zaprimila dojavu o požaru vozila na području Čavli.  Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečeni su djelatnici JVP Rijeka koji su požar ubrzo ugasili.  U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Kako su izvijestili iz PU Primorsko-goranske, obavljenim očevidom, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, utvrđeno je da je u dvorištu ispred obiteljske kuće izbio požar na osobnom vozilu marke Audi, u vlasništvu 30-godišnjeg hrvatskog državljanina. U požaru je u potpunosti izgorjelo navedeno vozilo te predmeti koji su se nalazili u njemu. Požar se s vozila proširio na baraku u vlasništvu 40-godišnjeg hrvatskog državljanina koja je u također u potpunosti izgorjela, kao i alat u njoj.

Također, izgorjeli su i dijelovi baraka u vlasništvu hrvatskih državljana u dobi od 68 i 69 godina i dio predmeta u njima.
Očevidom je isključen tehnički uzrok požara te se nastavlja utvrđivanje svih relevantnih činjenica. Materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari