KONTAKTIRAO I DRUGU DJECU

Curicu (10) je namamio na Instagramu! Uhićen pedofil koji je već osuđivan u Hrvatskoj

Foto: Ilustracija

Slao joj je fotografije eksplicitnog seksualnog sadržaja, a isto je tražio od nje

Policija u BiH uhitila je 32-godišnjeg muškarca kojega tereti za pedofiliju, a riječ je o osobi koja je zbog sličnih kaznenih djela ranije u Hrvatskoj pravomoćno osuđena na 14 mjeseci zatvora, potvrdilo je u srijedu Ministarstvo unutarnjih poslova Federacije BiH za Dnevni avaz.

Na temelju rezultata istrage koju je vodilo tužiteljstvo Hrecegovačko-neretvanske županije, muškarac inicijala J.E uhićen je u Bosanskoj Gradišci i sada će se suočiti s optužbama za kazneno djelo iskorištavanja djeteta ili malodobne osobe radi pornografije.

Tužiteljstvo tereti J.E. da je 2020. i početkom ove godine preko društvene mreže Instagram kontaktirao 10-godišnju djevojčicu, slao joj je fotografije eksplicitnog seksualnog sadržaja, a to je tražio i od nje znajući da je maloljetna.

Istraga je nastavljena i nakon što je J.E. uhićen, jer postoje naznake da je na sličan način kontaktirao više desetaka djece s područja BiH i regije, prenose Vijesti.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari