POLICIJA ZNA I TKO JE KRIV!

Objavljeni detalji prometne nesreće u kojoj je kod Malinske smrtno stradao 28-godišnjak!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sinoć oko 20 sati na DC 102 na području Malinske na Krku dogodila se prometna nesreća u kojoj je stradao 28-godišnji hrvatski državljanin, vozač teretnog vozila marke Fiat Doblo, riječkih registracijskih oznaka.

Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Rijeci, a dosada je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 18-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim vozilom marke VW Golf, riječkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom u zavoju te je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u prednji lijevi bočni dio Fiata. Od siline udarca vozilo Fiat je uz zanošenje sletjelo s kolnika.

Liječnička pomoć 28-godišnjem vozaču pružena je na mjestu događaja, no  nažalost , zbog zadobivenih ozljeda je preminuo. U nesreći su ozlijeđene još tri osobe, 18-godišnji vozač i putnik iz Golfa te 44-godišnji putnik iz Fiata pa su prevezeni na liječenje u KBC Rijeka gdje su teže ozljede utvrđene 18-godišnjem vozaču i 44-godišnjem putniku, dok je 18-godišnji putnik lakše ozlijeđen.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove teške nesreće.

Koristimo ovu priliku i još jednom pozivamo vozače na povećani oprez i dosljednost u pridržavanju svih prometnih propisa kako bi se smanjile mogućnosti izazivanja prometnih nesreća, osobito onih s najtežim smrtnim posljedicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari