ULOVLJEN JE

Dečko (19) u Viškovu ukrao auto iz dvorišta obiteljske kuće, vozilo pronašli – u Ljubljani! I to nije sve…

Foto: Riportal

Osumnjičeni 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Podnošenjem kaznene prijave za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Policija ga sumnjiči da je početkom veljače ove godine na području Viškova iz dvorišta obiteljske kuće otuđio otključano osobno vozilo u vlasništvu 49-godišnjeg hrvatskog državljanina. Ovim kaznenim djelom je oštetio vlasnika za više stotina eura.

Otuđeno vozilo je pronađeno u suradnji sa slovenskom policijom na području Ljubljane i vraćeno je vlasniku.

Osim toga, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je i u siječnju u dva navrata na području Pehlina u Rijeci oštetio dvije hrvatske državljanke jer je provalio u njihova dvorišta i prostorije obiteljske kuće s namjerom otuđenja osobnih vozila.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene krađe, kao i dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem u pokušaju, 19-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari