KAZNENO PRIJAVLJEN

Dečko (21) u Opatiji planirao tulum s “čarobnim gljivama”; Policija ga osujetila u naumu

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je provedena pretraga doma i prostorija kojima se 21-godišnjak koristi na širem području Opatije gdje mu je policija pronašla drogu,  tzv. „čarobne gljive“- psilocibinske gljive u količini od  52,3 grama, zatim 232 grama droge marihuana, sjemenke indijske konoplje u KOLIČINI OD 3, 9 GRAMA za koje se sumnja da ih je posjedovao radi daljnje preprodaje, kao i druge predmete koji se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela,  21-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari