KOD BJELOVARA

VELIKA TRAGEDIJA! U eksploziji poginuo mladić; Brat mu se u bolnici bori za život…

Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Mladić u dobi od 20-ak godina podlegao je ozljedama nakon eksplozije koja se u ponedjeljak poslijepodne pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u mjestu Tomaš nedaleko od Bjelovara.

Njegov brat bori se za život u bjelovarskoj bolnici, a treća osoba je izvan životne opasnosti, piše Moj portal.

U PU bjelovarsko – bilogorskoj su potvrdili da je do eksplozije došlo oko 14 sati, a mladić je podlegao teškim ozljedama nekoliko sati kasnije u Općoj bolnici Bjelovar, prenose Vijesti.hr

“U ponedjeljak oko 15 sati dovezene su nam tri osobe. Jedan od njih je, nažalost, preminuo nakon reanimacije i operacije, a drugi se nalazi na intenzivnom liječenju na respiratoru i životno je ugrožen. Treći ima lakše, površinske ozljede.

Mladić koji je dovezen u najtežem stanju i koji je tijekom noći, nažalost, podlegao ozljedama, imao je vrlo teške ozljede glave, lica, ekstremiteta, povrede krvnih žila. On je operiran, uz kirurga, uključio se i neurokirurg, otorinac i oftalmolog ali mu, nažalost, nije bilo spasa. Drugi koji je teško stradao imao je također teške ozljede glave. Neurokirurg ga je operirao i on je na respiratoru. Treći ima površinske ozljede nogu i zadržan je u bolnici”, rekao je ravnatelj bjelovarske Opće bolnice Ali Allouch za Moj portal.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari