SMAKNUTA OBITELJ ĐOKIĆ

Detalji brutalnog ubojstva: ‘Malu Lidiju bilo je nemoguće prepoznati’; Novac je bio skriven u rezervnom kotaču?

Screenshot/Telegraf.rs

Tijela Gorana, njegove supruge Gordane i njihove kćeri Lidije, kojima se u nedjelju izgubio svaki trag, pronađena su u jami prekrivenoj smećem i daskama

Srbiju je potreslo ubojstvo tročlane obitelji Đokić koja je ubijena i spaljena na području Aleksinca.

Tijela Gorana, njegove supruge Gordane i njihove kćeri Lidije, kojima se u nedjelju izgubio svaki trag, pronađena su jučer u jami prekrivenoj smećem i daskama.

Podsjećamo, supružnicima Goranu i Gordani te njihovoj kćerki Lidiji izgubio se svaki trag u nedjelju navečer. Goran je inače vlasnik mjenjačnice, a u potragu za nestalom obitelji krenulo se u utorak kada nisu otvorili mjenjačnicu te se nitko od njih nije javljao na telefon.

Njihov zapaljeni automobil pronađen je u šumi, skriven tako da ga se nije moglo uočiti iz helikoptera.

Direktor policije Vladimir Rebić u gostovanju na TV Prva kazao je da je očigledno da je riječ o dobro pripremljenom zločinu, s obzirom na to da je ubojica bio potpuno opremljen kako bi spalio tijela.

“Radi se o ruralnom području gdje nema puno kamera. Prvo mjesto gdje se vidi vozilo je ponedjeljak u 00:24. Kada su krenuli od Goranove majke, nisu išli u pravcu Aleksinca, kamera jedne privatne kuće ih je zatekla u Moravcu. Na osnovu te kamere, a tu završava cesta, mi smo zaključili da je automobil išao prema njivama”, rekao je šef policije.

“Naknadno, kad smo dobili podatke mobitela, imali su ih otac i kćer, zaključili smo da su krenuli u krivom smjeru. Zadnje mjesto gdje je uočeno vozilo je selo Tešac, to je bilo u 2:05”, rekao je.

Dodao je da su obitelj prvo ubili, a onda otišli s vozilom i spalili ga.

“Mi ne znamo kako su ubijeni. Tijela su bila u užasnom stanju, ne znamo jesu li ubijeni vatrenim oružjem”, rekao je.

“Policajci su uočili ruku koja je virila ispod dasaka. Kad su prišli, utvrđeno je da se radi o Goranu. Gospođa je bila prepoznata na temelju narukivce. Malu Lidiju nije bilo ni moguće prepoznati, u takvom je stanju bio leš”, kazao je.

Smatra da je zločin bio dobro pripremljen te da je ubojica mislio na sve.

On je dodao da su Goranovi poznanici naveli da je bio izuzetno obazriv čovjek te ne može sa sigurnošću kazati je li poznavao ubojicu, ili je nekom silom natjeran da zaustavi vozilo.

Goran Đokić imao je mjenjačnicu u centru Aleksinca, a nagađa se da bi motiv ovog brutalnog trostrukog ubojstva mogla biti i pljačka, prenose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari