UBOJICA LUKE BANČIĆA

Detalji ‘cipelarenja’ ubojice u zatvoru: Rušić cimerima krao cigarete i nije održavao higijenu

Screenshot RTL

Budući da je sam napisao izjavu da je ozljede zadobio prilikom pada s kreveta neće biti nikakvog postupka protiv odgovornih u splitskom zatvoru

Nakon što je osumnjičeni Ante Rušić za ubojstvo 22-godišnjeg Luke Bančića prevezen u splitski KBC zbog ozljede čeljusti i glave, stigla je vijest da će biti prebačen u šibenski zatvor zbog sigurnosnih razloga.

No što se točno dogodilo u zatvoru na Bilicama? Kako doznaje Jutarnji list, njega su u ćeliji iscipelarili cimeri u sobi s kojima je bio smješten.

Već po dolasku u istražni zatvor došlo je do sukoba s ostalim osuđenicima s kojima je bio smješten jer im je krao cigarete i nije održavao higijenu.

Sve je kulminiralo u srijedu popodne kad je dobio batine te je dovezen u KBC Split gdje su mu liječnici utvrdili spomenute ozljede čeljusti i glave.

U bolnici su mu ozljede sanirane, a s obzirom na to da se ne radi o težim tjelesnim ozljedama, otpušten je i odvezen natrag u zatvor.

Svima je rekao da je pao s kreveta, demantirajući da ga je netko u zatvoru pretukao. On je zbog sigurnosnih razloga premješten u šibenski zatvor, a na Bilicama mu je ostao brat.

Budući da je sam napisao izjavu da je ozljede zadobio prilikom pada s kreveta neće biti nikakvog postupka protiv odgovornih u splitskom zatvoru, piše Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari