OŠTETIO RAMPU

‘Žuta minuta’ na najjače! Riječaninu (64) pauk dignuo auto, on umjesto da plati kaznu – ‘navalio’ na rampu, ‘opalio’ po gasu i pobjegao

Foto. Riportal

Osumnjičeni 64-godišnjak je kazneno prijavljen za počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, izvijestila je policija.

Podnošenjem kaznene prijave protiv 64-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka zbog počinjenja kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

Riječ je o osobi koji je 13. veljače ove godine na prostoru gradske tvrtke-odlagalište vozila-na Brajdici u Rijeci oštetio rampu.

Naime, istraživanjem je utvrđeno kako mu je toga dana zbog nepropisnog parkiranja specijalizirano „pauk“ vozilo njegov automobil prevezlo na navedeni prostor, a u skladu s prijavom gradskog trgovačkog društva, nadležnog za nepropisno zaustavljena i parkirana vozila na području grada Rijeke.

Osumnjičenik umjesto da je platio kaznu od 300 eura za prijevoz vozila paukom i kaznu za nepropisno parkiranje, nasilno je otvorio rampu i udaljio se svojim osobnim vozilom bez plaćanja računa. Time je materijalno oštetio gradsku tvrtku, ali i fizičku osobu za najmanje 300 eura.

Završetkom istraživanja, 64-godišnji osumnjičenik je za spomenuto kazneno djelo oštećenje tuđe stvari kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari