KOD POPOVAČE

Detalji nesreće u kojoj je stradao dječak (7) ; Nesreću izazvala 36-godišnja vozačica

Županijsko državno odvjetništvo iz Siska priopćilo je u ponedjeljak po završetku očevida, da je sedmogodišnje dijete smrtno stradalo u mjestu Donja Vlahinička uslijed naleta osobnog vozila kojim je upravljala 36-godišnja hrvatska državljanka, a istraga se nastavlja, piše Net.hr.

Prometna nesreća dogodila se jutros u 10 sati kod Popovače, u mjestu Donja Vlahinička.

Županijsko državno odvjetništvo iz Siska priopćilo je da je „prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće došlo na način da je vozačica osobnog automobila, hrvatska državljanka (1988.), upravljajući osobnim automobilom kolnikom Zagrebačke ulice u smjeru Popovače, prednjim dijelom vozila udarila u dijete (2017.) koje je uslijed zadobivenih ozljeda preminulo u Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić u Sisku.“.

Očevid nesreće provela je dežurna zamjenica državne županijske državne odvjetnice u Sisku, u suradnji s prometnom policijom iz Kutine.

Policijska uprava sisačko-moslavačka, u suradnji s državnim odvjetništvom, provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće.

Državno odvjetništvo izdalo je naloge za provođenje dokaznih radnji, dodaje se u priopćenju, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari