TRAGEDIJA KOD MARČANE

Detalji strave u Istri: Automobil je vozila maloljetnica, u nesreći poginuo 20-godišnji suvozač

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Maloljetna vozačica nalazi se u prostorijama policijske postaje i nad njom se provodi kriminalističko istraživanje, poručuju iz policije

Sinoć oko 23 sata dogodila se teška prometna nesreća u Istri kod Marčane. U nesreći je poginula jedna osoba.

O tragediji se u srijedu prijepodne oglasila istarska policija.

“Nesreća se dogodila kada je maloljetnica, bez položenog vozačkog ispita, upravljala automobilom Seat, pulske registracijske oznake, županijskom cestom iz smjera Vodnjana prema Marčani. U oštrom i nepreglednom zavoju, maloljetnica je zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika u nisko raslinje, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov i udarilo u stablo.

Preminuo 20-godišnji suvozač

Na mjestu događaja preminuo je 20-godišnji suvozač te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

Maloljetna vozačica nalazi se u prostorijama policijske postaje i nad njom se provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Za vrijeme obavljanja očevida, od 23.20 do 2.27 sati, promet je bio obustavljen županijskom cestom 5118 od skretanja za Pineziće do Marčane te se odvijao obilaznim pravcima”, stoji u policijskom priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari