AKCIJA POLICIJE

Policija u Viškovu i na Zametu uhvatila dilere heroina

Ilustracija: Riportal

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske ovog su tjedna nadležnom državnom odvjetništvu kazneno prijavili dvojicu hrvatskih državljana.

Tako je jučer, 28. ožujka na području Viškova obavljena pretraga doma i drugih prostorija u sklopu koje je od osumnjičenog 44-godišnjaka oduzeta vrećica s oko 38 grama heroina, manja količina otopine heroina, digitalna vaga i drugi predmeti koji se dovode u vezu s ovom vrstom kaznenih djela.

Dan ranije, 27. ožujka na području Zameta u Rijeci policijski službenici Službe kriminaliteta droga zatekli su 37-godišnjeg hrvatskog državljanina, od kojeg je oduzeta manja količina heroina, marihuane i digitalna vaga.

Obojica su po završetku kriminalističkih istraživanja kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 44-godišnji hrvatski državljanin je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari