AKTIVIRAO RUČNU BOMBU

DETALJI TRAGEDIJE ‘Kći je uspjela pobjeći iz stana. ‘Bombaš’ koji je ubio ženu i sebe je i inače bio problematičan tip’

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Mještani užasnuti tragedijom u Bisagu rekli su da je počinitelj zločina bio problematičan tip

Velika tragedija dogodila se sinoć u mjestu Bisag, nedaleko od Sv. Ivana Zeline. Muškarac (56) je u petak navečer, oko 23.40 sati aktivirao došao u stan svoje 48-godišnje supruge i aktivirao ručnu bombu kojom je usmrtio sebe i nju, potvrdila je ove subote varaždinska policija.

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

”Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika. Tijela preminulih su po nalogu zamjenika Županijske državne odvjetnice prevezena na Odjel za patologiju Opće bolnice u Varaždinu, gdje će se provesti obdukcija”, javila je policija, a mještani su za Večernji list ispričali detalje stravičnog događaja.

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

“Čuo sam da je upao u stan i aktivirao ručnu bombu, ubio moju poznanicu i sebe. Kći koja je živjela s mamom u stanu je uspjela pobjeći”, rekao je mještanin užasnut tragedijom u Bisagu te je dodao da je počinitelj zločina bio problematičan tip, a da je ubijena supruga u stanu živjela s kćeri.

“Ja nisam čuo eksploziju, neki jesu. Vidio sam ujutro policijske aute”, dodao je za Večernji list.

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog kaznenog djela. Inače, Bisag je selo u općini Breznica, s nešto više od 130 stanovnika, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari