DETALJI UŽASA Pred očima djece: „Riječanka je izbola Dejana a onda krv posipala brašnom“

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Majka Dejanove djece preminula je prije pet godina od raka, pa im je Davor preko noći postao i otac i majka, a zatražit će i službeno skrbništvo nad troje djece

Brigu o djeci Dejana Slivara, kojeg je prošli tjedan brutalno ubila njegova trudna nevjenčana supruga, preuzet će njegov brat Davor Slivar. Davor, koji se još uvijek oporavlja od šoka, će i službeno zatražiti skrbništvo, ali poručuje kako im je potrebna pomoć jer ne mogu sve sami.

“Kobnog poslijepodneva brat je kuhao gulaš. Tako je i ostao taj nesretni nož na stolu. Igrao se s njezinim sinom. U jednom trenutku Slađana je krenula na Dejana, a kćerka je uzviknula: “Tata, pazi”! No, nije se uspio obraniti. Nož mu je zarila točno u srce, između trećeg i četvrtog rebra. Dok je zateturao i pao još ga je porezala po rukama. Nakon toga je tragove krvi posipala brašnom koje je bilo namijenjeno za zapršku gulašu. Možete misliti kako je sumanuta bila. Užas što su djeca proživljavala. Krenula je i na Dejanovog sina, koji ga je pokušao spasiti, no odustala je jer je kćerka vikala i zapomagala” rekao je Davor Slivar za Podravski.hr.

Majka Dejanove djece preminula je prije pet godina od raka, pa im je Davor preko noći postao i otac i majka. Zatražit će i službeno skrbništvo nad troje djece koja su ostala iza Dejana. Radi kao mesar na gradskoj tržnici, no brine kako zbog skromnih primanja djeci neće moći priuštiti niti ono najosnovnije. Zato su njegove kolege pokrenule humanitarnu akciju, kako bi makar na taj način malo olakšali novi početak djeci koja su gledala kako maćeha nožem ubija njihovog oca.

“Davor je naš kolega jer je zaposlenik u mesnici na tržnici, ali i prijatelj. Željeli smo mu na neki način dati do znanja da mislimo na njega. I da nije i nikad neće biti sam. Svatko je izdvojio koliko je mogao”, objasnila je Svjetlana Perika, vlasnica obrta na koprivničkoj Gradskoj tržnici za Podravski.hr.

Slađana, koja je osumnjičena za ubojstvo je premještena na pshijitariju, a rodit će pod nadzorom pravosudne policije.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari