TRAGEDIJA U ISTRI

Dijete koje je na Brijunima udario automobil preminulo je u pulskoj bolnici, majka je teško ozlijeđena

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Vozač je u jednom trenutku iz zasad neutvrđenog razloga udario u 36-godišnju poljsku državljanku i dijete koji su prelazili preko ceste.

U nesreći koja se dogodila jučer oko 19,30 sati na Brijunima, smrtno je stradalo dijete dok je teško ozlijeđena 36-godišnjakinja, izvijestila je PU Istarska.

“Nesreća se dogodila kada je 51-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, kolnikom Velikog Brijuna prema crkvi Sv. Germana. Vozač je u jednom trenutku iz zasad neutvrđenog razloga udario u 36-godišnju poljsku državljanku i dijete koji su prelazili preko ceste. Ozlijeđenoj ženi i djetetu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje su prevezeni zbog teških ozljeda”, dodaje se iz policije koja je jutros zaprimila obavijest iz bolnice da je dijete preminulo.

Policijski službenici nastavljaju utvrđivati okolnosti događaja.

Dijete gliserom prevezeno u Fažanu

Dodajmo kako su mediji jučer neslužbeno izvijestili da je vozilom Dacia Duster, kojim je udareno dvogodišnje dijete, upravljao djelatnik Nacionalnog parka Brijuni.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Nataše Rogić, dojava o nesreći zaprimljena je u 19,48 sati te je dijete koje je tada bilo bez svijesti hitno prevezeno gliserom u Fažanu, odakle su ga djelatnici Hitne medicinske pomoći prevezli u pulsku Opću bolnicu, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari