PRETRAŽEN MU I DOM

Diler “pao” tijekom preprodaje na parkiralištu u centru Rijeke; Uhvaćeni su s drogom

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Pretragom su pronađene i oduzete vrećice marihuanom i amfetaminom, drobilica i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

“Naime, spomenutog i osobu s kojom je bio u društvu policija je zatekla u subotu 11. prosinca na parkiralištu u središnjem dijelu Rijeke u neovlaštenom posjedovanju nekoliko grama amfetamin, dok je osoba koja se nalazila s njim u društvu posjedovala manju količinu marihuane.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

VIDEO DANA:

U sklopu kriminalističkog istraživanja na području Rijeke obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila osumnjičenika. Pretragom su pronađene i oduzete vrećice s marihuanom i amfetaminom, drobilica i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela omogućavanje trošenja droga, 41-godišnji osumnjičenik je završetkom istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Također osumnjičenik i druga osoba prijavljeni su Općinskom sudu za prekršaj iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

“Policija kontinuirano tijekom godine, a posebno tijekom obilježavanja „ Mjeseca borbe protiv ovisnosti“ provodi pojačano postupanje iz domene zlouporabe droga.”, dodali su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari