KAZNENO PRIJAVLJEN

KAOS! Muškarac (50) u Matuljima nije želio nositi masku, nakon upozorenja izazvao sukob i razbio dio inventara u poslovnom prostoru

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija je 50-godišnjaka kazneno prijavila jer je prijetio drugoj osobi, a i oštetio je dio inventara u poslovnom prostoru

Kaznenom prijavom protiv 50-godišnjeg hrvatskog državljanina rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Opatije. Policija ga sumnjiči za počinjenje kaznenih djela prijetnje i oštećenje tuđe stvari.

Naime, 26. studenoga ove godine u poslovnom prostoru na području Matulja uputio je ozbiljne prijetnje 45-godišnjem hrvatskom državljaninu koji ga je upozorio da u zatvorenom prostoru mora koristiti propisanu masku za lice.

Osumnjičenik tada ne samo da nije koristio masku i prijetio, nego je i pri tome oštetio dio inventara i ulaznih vrata na poslovnom prostoru.

VIDEO DANA:

Tako je matuljsku tvrtku oštetio za nekoliko tisuća kuna.

“Pod sumnjom u počinjenje navedenih kaznenih djela, 50-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a dobio je i mjeru pisanog upozorenja u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, odnosno prema odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari