DIRAČJE: Na raskrižju se sudarila dva osobna vozila, tko je krenuo kada nije trebao?

Foto: Facebook/K.K/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Nesreća se dogodila nešto prije 12 sati na križanju ulica Diračje i prilazne ceste Kvarnerskoj autocesti

Oduzimanje prednosti prolaza uzrok je prometne nesreće s većom materijalnom štetom koja se danas nešto prije podneva dogodila na križanju ulica Diračje i prilazne ceste Kvarnerskoj autocesti.

U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila a točne uzroke nesreće, odnosno tko je kome oduzeo prednost prolaza, pokazat će izvješće o obavljenom policijskom očevidu.

Zbog nesreće je promet rečenim raskrižjem neko vrijeme bio usporen i otežan, s kolonom vozila koja se prema Zametu protezala u duljini više stotina metara.

Na sreću, u događaju nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

U Facebook grupi Problemi u prometu Rijeka i okolica, gdje je prva informacija o nesreći originalno objavljena,  članovi grupe koji češće koriste ovaj prometni pravac  komentiraju kako ovo nije prvi put da se ovdje događaju slične prometne nesreće.

Uz opasku kako je tome uzrok vjerojatno nestrpljenje mnogih vozača koji raskrižjem prolaze dok je na semaforu upaljeno žuto ili čak i crveno svjetlo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari