(FOTO, VIDEO) “Filmska” pljačka u Zračnoj luci! Naoružani pljačkaši hrvali su se sa zaštitarima

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na ovom slučaju rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Zaštitari Zračne luke Dubrovnik koji su automobilom prevozili najmanje stotinu tisuća eura u gotovini, opljačkani su oko 7:40 sati, piše Dubrovački dnevnik.

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu. Također, nagađa se da su ih naoružani pljačkaši presreli na dostavnom skuteru restorana Mezzanave, koji je ispred njega ukraden prošli tjedan.

Doznaje se i kako je bilo hrvanja između pljačkaša i zaštitara.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ukraden je utržak od vikenda, a Dubrovački dnevnik doznaje kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa.

Također, neslužbeno se doznaje da je ukradeno najmanje 100 tisuća eura u gotovini, kao i ‘slipovi’ kreditnih kartica, koji lopovima, doduše, ništa ne znače.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

U tijeku je potraga za pljačkašima koji su bili naoružani pištoljima, a udaljili su se na motociklu. Na ovom slučaju rade praktički svi policajci Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i na aerodromu su ‘duge cijevi’.

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iz Policijske uprave poslali su priopćenje:

“Jutros, oko 07,40 sati, na području Zračne luke Dubrovnik dogodilo se razbojništvo na način da su dvojica naoružanih NN muškaraca, na motoru, oduzeli veću količinu novca od zaštitara Zračne luke koji su ga prenosili.

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi rasvjetljavanja svih okolnosti događaja te traje intenzivna potraga za počiniteljima razbojništva”, piše u priopćenju koje u cijelosti prenosi Dubrovački dnevnik.

Dubrovački dnevnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari