NAKON PROMETNE

Divlja Slovenka u Istri ozlijedila dva policajca! Jednog pljunula i ugrizla, drugog opalila nogom u glavu

Cijelo vrijeme je i vikala i prijetila policijskim službenicima smrću

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 34-godišnja slovenska državljanka počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

Naime, u subotu oko 18 sati, 34-godišnja slovenska državljanka upravljala je automobilom Peugeot te je dolaskom do raskrižja s kružnom tokom prometa ceste D75 i Ulice Mate Vlašića, zbog neprilagođene brzine kretanja, prednjim dijelom udarila u automobil Renault, pulske registarske oznake kojim je ispred nje upravljao 57-godišnjak.

Od siline udarca, Peugeot je odbačen na prometni otok, gdje je udario u prometni znak, a u nesreći je lakše ozlijeđena 31-godišnja slovenska državljanka, putnica iz Peugeota, priopćila je Poicijska uprava istarska.

Nakon što je izazvala prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom, 34-godišnjakinja je počela vikati i unositi se policijskim službenicima u lice. Odbila je alkotestiranje i počela se udaljavati od policijskog vozila, odbijajući suradnju, nakon čega su policijski službenici primijenili nad njom sredstva prisile.

Žena je i dalje pruža otpor te je jednog policajaca pljunula i ugrizla ga za štitnik noge, dok je drugog udarila nogom u glavu, a cijelo vrijeme je i vikala i prijetila policijskim službenicima smrću.

U događaju su dva policajca lakše ozlijeđena te policija protiv 34-godišnje slovenske državljanke podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 34-godišnjakinje se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari