DIVLJI ZAPAD (2) Kaos u centru Rijeke: Bježao policiji pa se zabio u parkirani auto

Foto: Riportal

Jutrošnji incident u strogom središtu grada nažalost ide u prilog onim kroničarima grada koji tvrde kako je u Rijeci sve više vandalizma i anarhije

“Filmska potjera” koja se odvijala ulicama u središtu grada samo je još jedan prilog takvim tvrdnjama. Pomalo nevjerojatne scene, primjerenije nekom (recimo) američkom gradu ogrezlom u kriminal odvijale su se nešto prije 10 sati. Policijski službenici u patroli pokušali su zaustaviti jedno vozilo marke Peugeot no vozač je dodao gas, zaobišao policiju i nastavio ludu vožnju riječkim ulicama.

Nakon potjere u koju se uključilo više policijskih vozila s uključenim svjetlosnim i zvučnim znakovima upozorenja, bijeg je završen zabijanjem Peugeota u drugi, parkirani auto, na križanju Supilove i Dežmanove ulice.

(FOTO-PRIČA) DIVLJI ZAPAD?! Pauk mu odvezao auto, on ga odmah vratio na isto mjesto u pješačkoj zoni!

Velika je sreća što pritom nije stradao nitko od građana-pješaka na inače frekventnom mjestu, blizu Prve riječke gimnazije odnosno – da paradoks bude veći – zgrade Državnog odvjetništva u Rijeci.

Vozač je naravno uhićen na licu mjesta, pred mnogobrojnim građanima, a neslužbeno je riječ o Šerifu B., dobro poznatom policijskim službenicima ali i riječkom sudstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari