POŽALILA SE LIJEČNICI

Video | Djelatnik psihijatrije na Rabu pacijenticu pozvao na kavu pa silovao? Navodno postoji snimka iz bolnice

Zaposlenik Županijske specijalne bolnice za psihijatriju i rehabilitaciju “Insula” na otoku Rabu osumnjičen je za silovanje pacijentice

Od sinoć je u istražnom zatvoru, a riječ je o 63-godišnjaku zaposlenom na poslovima pomoćnog osoblja, uključujući i posao vozača.

Prema kaznenoj prijavi, zaposlenik psihijatrije osobu je sa psihičkim smetnjama pozvao prvo na kavu, a zatim prisilio na spolni čin protiv njezine volje. Nagađa se kako postoji videosnimka iz bolnice koja je izuzeta kao dokaz.

Iz bolnice tvrde da imaju nultu toleranciju prema takvom ponašanju, te kako su upravo oni prijavili policiji da se pacijentica požalila liječnici.

“Zbog osnovane sumnje da je 7. listopada 2023. počinio teško kazneno djelo protiv spolne slobode jer je s drugom osobom bez njezinog pristanka izvršio sa spolnim odnošajem izjednačenu spolnu radnju. A djelo je učinio prema žrtvi posebno ranjiboj zbog njezine bolesti i duševne smetnje”, istaknula je glasnogovornica Županijskog suda u Rijeci, Sandra Juranović, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari