ODLUČNA DJELATNICA

Djevojka (20) i maloljetnik krali u riječkoj trgovini – a onda se ukazala ONA!

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Dvoje počinitelja zatečeno je u trgovini u Rijeci dok su pokušali otuđiti artikle vrijednosti oko 75 eura

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka jučer su zaprimili dojavu kako su u trgovini u Krešimirovoj ulici zatečene dvije osobe u krađi.

“Riječ je o 20-godišnjoj hrvatskoj državljanki i starijem maloljetniku koji su pokušali otuđiti više različitih artikala vrijednosti oko 75.70 eura, međutim, zatekla ih je djelatnica trgovine i zadržala do dolaska policije koji su ih priveli na kriminalističko istraživanje.

Tijekom istraživanja je utvrđeno da je za spomenutim hrvatskim državljaninom bila raspisana potraga zbog prethodnog počinjenja kaznenog djela krađe.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po dovršetku postupanja osumnjičena 20-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedene krađe, dok je za dvije krađe stariji maloljetnik procesuiran u skladu s odredbama Kaznenog zakona i Zakona o sudovima za mladež.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari