TAKO MLADA...

Djevojka (26) provalila u kafić u Viškovu, ‘maznula’ je sve tri televizije! Uz to, po trgovinama je krala alkoholna pića

Photo: Antonio Jakus/PIXSELL

Policija 26-godišnjakinju sumnjiči da je na području Viškova provalom u ugostiteljski objekt otuđila tri televizora, a iz trgovine krala različita alkoholna pića, priopćila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom koje su proveli poradi sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je početkom kolovoza ove godine provalila u ugostiteljski objekt na području Viškova iz kojega je otuđila tri televizora. Tako je dioničko društvo sa sjedištem u Grobniku oštetila za oko 10 000 kuna.

Uz to je istraživanjem utvrđeno da je prošle 2021. godine, u razdoblju između kolovoza i studenog, u više navrata iz trgovine na širem području Viškova s 34-godišnjom hrvatskom državljankom otuđila različita alkoholna pića. Materijalna šteta cijeni se na oko tri tisuće kuna, a oštećena je trgovačka tvrtka iz Splitsko-dalmatinske županije.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela teška krađa, 26-godišnja osumnjičenica je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu, kao i za kazneno djelo krađe zajedno sa spomenutom 34-godišnjakinjom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari